HORECA 2018 – Sajam ugostiteljske opreme Beograd

nowealth-horeca

Kompanija Nowealth d.o.o. je u mesecu Februaru 2018 uzela učešće na Beogradskom sajmu ugostiteljske opreme. Sajam je bio izuzetno posećen, a ne krijemo naše veliko zadovoljstvo zbog velikog interesovanja posetilaca za opremu iz naše ponude. Uskoro ćemo objaviti i fotografije i kratki video sa našeg štanda gde se sve odvijalo, a veoma lako ćete primetiti naš inspirativan duh i ogromni entuzijazam za predstojeći period. Uputili smo zahvalnost svim našim budućim i starim klijentima koji su omogućili da se predstavimo na najbolji mogući način.

Zabeležili smo najveće interesovanje za naše moderne stolice, stolice za restorane i hotele kao i fotelje za kafiće i barove. Drvo kao vrsta materijala koja se ponovo u najvećoj meri koristi u uređenju enterijera je na prvom mestu kada su u pitanju stolice za restorane, baštenski nameštaj, barske stolice kao i moderne fotelje. Stolovi metalne konstrukcije su nešto što je već duži niz godina nezaobilazni detalj svakog ugostiteljskog objekta a to se potvrdilo i ove godine. Plastične stolice sve modernijeg dizajna imaju sve više zainteresovanih jer su izuzetno atraktivne i omogućavaju lako kombinovanje boja. Naš hotelski program, ketering stolovi i ketering stolice je već po starom pravilu prikazao zavidnu posećenost. Banket stolice, Tiffany stolice, barski stolovi, okrugli sklopivi stolovi raznih dimenzija su bili najtraženiji iz ove kategorije. Oprema za eksterijer, baštenski nameštaj, garniture za sedelje i setovi su bili veoma zastupljeni u interesovanju posetilaca jer sezona tih modela samo što nije počela.

Pohvalili bi se takođe i napravljenom saradnjom sa nekoliko projektnih biroa i arhitektonskih centara koji će biti naš oslonac u narednim projektima kojih je sve više. Pokušaćemo zajedno da pomerimo dosadašnje granice a mera našeg uspeha je zadovoljstvo naših korisnika.

Uskoro ćemo vas obavestiti o sledećim manifestacijama gde ćemo uzeti učešće i pokušati da se pribižimo klijentima što je više moguće.