Kompanija Nowealth d.o.o. već duži niz godina sarađuje sa ugostiteljskim objektima širom Srbije i regiona. HO.RE.CA. (hotels.restaurants.cafes) je polje delovanja gde se kompanija  posebno specijalizovala.

Projektovanje enterijera i eksterijera u saradnji sa najboljim arhitektonskim centrima i projektnim biroima je još samo jedan segment našeg poslovanja.
Ekskluzivni smo zastupnik i distrubuter nekoliko svetskih proizvođača nameštaja i opreme za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Prisutni smo na svim sajmovima ugostiteljske opreme gde smo poznati po veoma visokom stepenu interesovanja za naše proizvode.

U ponudi ugostiteljske opreme kompanije Nowealth možete pronaći drvene stolice, metalne stolice, bistro stolice, plastične stolice. Moderne fotelje i sofe kao i okrugle i četvrtaste stolove po meri vašeg objekta. Nameštaj za spoljašnu upotrebu, stolice za bašte, plastični stolovi će svakako oplemeniti spoljašni prostor vašeg objekta. Naš hotelski program – banket stolice, ketering stolovi, ketering stolice, kancelarijske stolice učiniće vaš radni prostor prijatnim. Kuhinjski program, sitan kuhinjski inventar je nešto novo u našoj ponudi. Raznovrsna ponuda escajga (noževi, viljuške, kašike, čaše, tanjiri) u visokom kvalitetu staviće pečat na vašu ukupnu ponudu. Svemu ovome je dodata i atraktivna ponuda sada već nezaobilaznog dela inventara svakog ugostiteljskog objekta – igralište za decu.

Veoma profesionalno i sa posebnom pažnjom pristupamo svakom pojedinačnom zahtevu naših budućih klijenata, nudimo proizvod i uslugu koji će ispuniti očekivanja i najzahtevnijih korisnika. Želimo da održimo rejting visokoprofesionalne kompanije u svim sferama našeg poslovanja i na taj način prevaziđemo očekivanja naših klijenata.