Adriatic Gastro Show 2020 Split

Naša kompanija je uzela učešće na sajmu ugostiteljske opreme Adriatic Show Split 2020 gde je izašla u susret mnogobrojnim klijentima iz ovog regiona pojavivši se na ovom prestižnom sajmu. Jako lepu saradnju imamo sa kompanijama iz ovog regiona i ovo je način da se još više približimo i predstavimo našu kompaniju na što bolji način.

Naša profesionalna ugostiteljska oprema je već u prvi mah izazavala veliko interesovanje posetilaca. Posetioci su najviše bili zainteresovani za sledeće artikle: moderne stolice, stolice za restoran, stolove – metalne, restoranske i klub. Takođe i za postolja za stolove i ploče stolova.

Baštenski nameštaj koji je sezonskog tipa je bio jako zastupljen u ukupnim upitima. Stolice za baše i terase, polipropilen i metal, kao i naši stolovi za spoljašnu upotrebu.
Dosta upita smo dobili za naš kuhinski pribor, sitan kuhinski inventar, opremu za kompletne kuhinje (tanjiri, čaše, svećnjaci, viljuške, noževi, kašike…) i to je nešto gde vidimo prostor za naš napredak.

Jako lepe utiske nosimo sa ove manifestacije i već pravimo planove kako ćemo se sledeće godine predstaviti. Biće dosta iznenađenja i promocije novih proizvoda za koje smo videli da postoji veliko interesovanje.